dijous, 31 de març del 2011

Chapiteando




Amb l'arribada de la calor tornen els colors i ve de gust posar un toc de diversió al nostre vestuari. Així és com va sorgir la idea d'aquestes xapetes desenfadades, divertides i estiuenques. Combinen feltre amb brodats i robes estampades i estan fetes completament a mà a partir de dissenys propis. Aquí podeu veure els dos primers models però n'aniré fent més. Les venc a 5 euros, però us en podeu quedar dues per 8 euros. Si us interessen, envieu-me un correu a aritogores@gmail.com. També podeu fer suggeriments respecte a motius i colors!!!!

//

Con la llegada del calor vuelven los colores y apetece poner un toque de diversión a nuestro vestuario. Así es como surgió la idea de estas chapitas desenfadadas, divertidas y estivales. Convinan fieltro con bordado y telas estampadas y estan completamente hechas a mano a partir de diseños propios. Aquí podeís ver los dos primeros modelos pero tendré más donde escoger. Las vendo a 5 euros, pero os podeís quedar dos por 8 euros. Si os interesan, enviarme un correo a aritogores@gmail.com. También podeís sugerir canvios en motivos y colores!!



Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...