dilluns, 19 de març del 2018

Jardí de cactus


Aquest és el jardí de cactus que decora el bany de casa. Una selecció de diferents espècies de plantes suculentes que no necessiten gaire aigua, de fet gens, per viure i alegrar qualsevol racó de la casa.

La veritat és que els he anat fent al llarg del temps seguint patrons diversos, però si voleu trobar idees per teixir-vos el vostre propi jardí de cactus, podeu entrar a ravelry o a Pinterest i trobareu tota la inspiració que necessiteu.

//

Este es el jardín de cactus que decora el baño de casa. Una selección de diferentes especies de plantas suculentas que no necesitan mucha agua, de hecho nada, para vivir y alegrar cualquier rincón de la casa.

La verdad es que los he hecho a lo largo del tiempo con patrones diversos, pero si quereis encontrar ideas para tejer vuestro propio jardín de cactus, podeis entrar en Ravelry o en Pinterest y encontrareis toda la inspiración que necesitais.

1 comentari:

Descabdello ha dit...

Moníssims! Jo aquest mes també portaré al blog una pila de cactus... ;)

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...